We're all about growth.

Referenties

Tacchyonn werd opgericht door Dirk Thijs, een door de wol geverfd strategisch en financieel professional die het grootste deel van zijn carrière heeft gewijd aan het adviseren van verschillende ondernemingen. Dit deed hij als extern consultant of als executive director.

Dirk begon zijn loopbaan in verschillende front office-functies bij vooraanstaande investeringsbanken. Het werken zowel met decision makers op het hoogste niveau bij internationale beursgenoteerde bedrijven als met familiale ondernemers gaf Dirk de gelegenheid om een duidelijk inzicht te verwerven in tal van businessmodellen en strategieën.

Vooraleer hij Tacchyonn oprichtte, was Dirk een aantal jaren bestuurder en managing director van een management consultancybedrijf. Het belangrijkste deel van zijn werk was daarbij het herstructureren van de firma en het groeipotentieel uitbouwen.

De oprichting van Tacchyonn is het resultaat van Dirks passie voor marktmechanismen, businessmodellen en strategieën. Via Tacchyonn kan hij zich concentreren op wat hij het best kan en het liefst doet: zijn kennis en ervaring aanwenden om bedrijven te helpen groeien en bloeien.

Tacchyonn
Oudestraat 100b
B-2610 Antwerpen
+32 (0)497.499.454

Dirk Thijs